I see you in the sea


Fotograf: Filippa, Canon EOS 500D Modell: Jag, Tilde Redigering: Filippa

Kallt, första dopp



Jag har inte lagt ut dom härliga bilderna på när jag MOa och Filippa tog första doppet i havet, så ni får se dom nu!

Siluettbilder

NU ska jag försöka att komma igång med bloggen igen. Iallafall uppdatera minst en gång om dagen. Jag tänkte passa på att visa er ett par siluett bilder som jag och min farfar tog för några dagar sedan. image descriptionimage description

Hoppas ni förstår mig

Min uppdatering är helt usel just nu. Men jag har det rätt jobbigt just nu. Men jag har oftast inte ork för att blogga. Jag hoppas ni förstår mig. Men jag ska göra mitt bästa! Puss & Kram


Måndag, ny skolvecka



Idag är det ju måndag och det gäller ju tyvärr ny skolvecka. Min dag i skolan var ganska tråkig men Ida munttra upp stämmningen som vanligt. Jag och Ida gick hem efter skolan och vi har precis lagt in marängerna i ugnen, så vi kan ha lite fika lite senare. Okej, det där lät väldigt tjockt men dom är ju goda ;) Lite senare ska vi iväg på träning, fotboll. Ska bli asroligt! Här är en stor fet länkt till Idas blogg: TRYCK HÄÄÄÄÄÄÄR

Bästa syrran! ♥


Igår filmade jag och Filippa min 7 åriga syster när hon körde lite på studsmattan, du är bäst syrran! ♥

GRÖNAN

Jag har det awsome på grönan med Wille, Oskar och Filippa!


En mysig onsdagskväll


Usel kvalite på bilderna med så får det vara ibland!

Jag hade en otroligt rolig kväll som jag spenderade med min älskade släkt Jag och mina kusiner spelade fotboll i typ 1,5 timmar. Så kul! När vi kom in helt genomblöta åt vi efterrätt och dansade till Sean Banan. HAHAH, vi är ju allt för normala. Btw hade min moster varit i New York och köpt hem ett par converse. Jätte snällt verkligen, blev jätteglad! Vi åkte hem igen vid 11 tiden.

Idag ska jag troligen vara med Filippa. Vi måste bara planer en grej först. Egentligen hade vi tänkt ta första doppet idag men vädret är ju inte så jätte fint.. Men vi kanske åker och träffar någon eller barahar det mysigt vi två.

Drar till kussarna nu!


I miss the days when you were little. No problem, no worrying about


T I S D A G

Min skoldag var verkligen jättechill. Först jobbade vi i typ 45 min då vår extralärare sa att jag och typ 8 till skulle gå ner till nygården och ha ett snack. Vi pratade i drygt två timmar då vi hade rast och solade i rampen och hade det jätteskönt. När vi slutade gick jag hem til Dina. Här har vi typ bara hoppat och sitter nu och äter innan jag ska ha träning. Jag ska försöka blogga mer efter eller innan träningen. Så vi hörs!

Jag har inte så mycket tid just nu!

Jag känner att jag inte riktigt har tid med bloggen just nu. Jag bloggar alltid jättesent på kvällen och bloggar om massa tråkiga grejer. Men jag tycker det är så roligt att se statistiken växa och att få skriva ut om sitt liv. Så jag ska kämpa på att sätta ribban lite lite högre och få bättre statistik och uppdatering.
Idag är det måndag, som gäller ny skolvecka. Men denna vecka ska vi bara gå tre dagar i skolan, så det är ju jätteskönt. Idag efter skolan gick jag hem med Moa och Elli. Vi hade jätterolig fast att vi inte gjorde så mycket. HAHAH! Men vid halv 8 åkte vi ner till fotbollen där jag hade träning. Jättekul! Är nu hemma och ligger i sängen. Imorgon ska jag verkligen försöka blogga lite mer.


En bra söndag

Jag har haft en jättebra söndag som jag spenderat med Victoria! Vi har verkligen haft det jätteroligt med glass,kakor,matlagning,skratt,prat och en massa andra roliga grejer! Jag är ganska trött nu så jag ligger i sängen. Förut på rapport var pappa med, så de var ju lite extra roligt att se på. Var det någon av er läsare som såg min pappa på TV, Rapport? Jag åt iallafall sushi till middag och det var verkligen jättegott. Det här blev ett väldigt tråkigt och kort inlägg men så får det bli ibland, tillexempel en dag som denna.


I live for you, i smile for you and i love you! ♥


Lite upp och ner

Uppdateringen här på bloggen har varit helt katastrof dom senaste dagarna. Men jag har haft det jobbigt och väldigt roligt, så det har blivit en blandning. Igår efter skolan gick jag hem med Filippa och vi fixade lite grejer och åkte senare och träffade Lukas och Oskar. Vi hade jätteroligt. Vi gick hem vid halv 8 då våra pappor hade grillat tillsammans så vi kom hem till en dukat bord med supergott kött. Senare på kvällen myste vi oss ner i mamma och pappas säng samtidigt som vi pratade med Wille och typ alla killar i hand klass, HAHHA. Jag och Filippa somnade typ vid 1. Imorse vakande vi halv 8 då Wille ringde och jag hade glömt att sätta av ljudet på min mobil.. ÅÅ WILLE.. Nej skoja! Men vi gick upp och åt frukost och sen satt vi bara och snackade en ganska lång stund och viktiga saker. Jag fick också reda på att jag skulle få hoppa in och köra en fotbollsmatch med ett annat lag så det var bara att tagga! Innan vi åkte iväg till matchen cyklade jag och Filippa runt i området och lämnade ut lappar. Matchen gick bra men vi förlorade tyvärr. Men det var verkligen jätterolig. När vi kom hem åt jag och Filippa lite godis. Jag, Melvin och pappa åt en jättegod middag på en Italiensk resturang! Ligger just nu trött i soffan och kollar på något konstigt boxningspogram på TV.. Vi hörs imorgon!


Sumobrottning!

Sitter just nu ganska trött efter en effektiv dag i skolan för det mesta. Efter skolan fick jag och Filippa låna några killars longboards och åkte lite, så kul! Vi fortsatte till mig där vi myste ner oss i en soffa ute med kakor och juice. Vi gick sedan in och gjorde en film som vi har i läxa till imorgon, och ska visa upp den för klassen, blir ganska pinsamt men hoppas våra lärare uppskattar den.
När vi gjort klart den skjutsade jag Filippa på cykeln till skolan där vi och resten av alla elever samt föredrar gjorde lite olika saker. Vår klass höll i sumobrottningen, så jäkla roligt! Sitter nu och kollar på TV, Let's Dance. Det går idag istället för imorgon är det hockey!


Outfit, Torsdag 10/5

Jeans, JC / Linne, Hollister / Hoodie, Hollister

Bilden var inte så speciellt fin och bra, men jag har bråttom till skolan så jag hinner inte ta fram kameran.

Waterflower

Idag var inte jag och kameran så bra överäns så jag fick bara en bild som jag gillade lite. Redigerade den också lite.


Det gick tyvärr inte att ladda pp den i ett större fortmat!

Dagarna rullar på, som i en tidsmaskin



Redan onsdag? Dagar rullar på som en tidsmaskin just nu. Imorgon är det torsdag sen fredag och sen är det helg igen.
Okej, nu ska jag sluta skriva en massa onintrssanta grejer.

Min skoldag har varit bra med typ eget arbete hela dagen förut sista lektionen då vi hade musik och tränande då dansen vi ska visa upp på skolavslutningen. Vi har typ kommit 1 min i låten så det känns bra! Är just nu med Moa och vi äter lite mellis. Vi ska snart gå ut en stund och fotografera, så bilderna kommer ni få se sen.

Vattenbilder

När jag och Filippa fotade för några dagar sedan tog vi också några vattenbilder, jag tänkte visa er några av dom!
Fotograf: Jag Tilde, Canon EOS 500D Stilleben: Vattnet
Fotograf: Filippa, Canon EOS 500D Stilleben: Vattnet
Fotograf: Jag Tilde, Canon EOS 500D Stilleben: Vattnet
Vad tycker ni?

En bra Tisdag!

Idag är det tisdag, och min skoldag har faktiskt varit väldigt bra. På sista lektionen hade vi idrott där vi kondition och man akulle springa en jättelång rund i högsta fart som gick runt hela skolan och mera. Jag kom två av alla i klassen så det känndes ju ganska skönt efter. AHAHH, aja nu ska jag sluta babbla! Gick och köpte glass med Filippa när vi slutat och vi fortsatte sen till mig. Vi han bara typ vara här i en kvart innan Filippa behövde åka till en sjukgymnast med sitt ben. Men den tiden vi var med varann var viktig då vi pratade om en grej, kan tyävrr inte ta upp den här på bloggen. Men jag hoppas att det går bra. ♥

En bra första dag på veckan!

Idag efter skolan åkte jag och Filippa in till fältan med mamma och Olivia där vi kollade lite i olika affärer, jag och Filippa tog en massa konstiga kläder och satte på oss en ful outfit och fotade i provrummet. Haha, shit vad kul vi hade det! Bilderna har Filippa så visar er dom imorgon. När vi kollat klart i Fältöversten åkte jag och Filippa till gården där vi var med alla femmor och hade det jättekul med grillning, lite godis och snack. Cyklade därifrån direkt till fotbollen, en jätterolig träning var det idag. Har duschat och gjort matteläxan nu och ska nog snart krypa ner i sängen.

Ni är bäst älsklingar, min statistik bara växer och växer för varje dag som går nu, fortsätt med det så ska jag försöka sätta ribban lite höre upp! ♥

Ny vecka, nya dagar, nya tag!

Idag är det måndag och det innebär skola.. Jag orkar seriöst inte med skolan just nu. Jag vill bara att sommarlovet ska börja med en gång. AJA, idag i skolan har vi slöjd och en massa andra tråkiga lektioner men efter skolan ska jag ha de roligt. Berättar sedan! Bloggar mer då, byee! ♥

New header

När jag var med Filippa tidigare idag fixade jag en ny header. Vad tycker ni? Var den förra bättre?


En videoblogg

Här är en väldigt oseriös videoblogg av mig och Filippa. Ni ser hur kul och hur mycket vi skrattar med varann när vi umgås och är tillsammans. Älskar dig min skrutterumpa!

Sunshine


Jag satt och redigerade lite bilder och såhär blev resultatet av en bild jag tog i solnedgången. Vad tycker ni?

Rolig lördag, i en mening!



Tänkte berätta lite om gårdagen, då jag inte bloggade.

Vid niotiden hämtade Moa och hennes mamma upp mig och vi åkte sedan och hämtade Dina. Vi fortsatte till tureberg och sprang en stafett. För mig och mitt lag gick det lite sådär, men vi sprang bara mot 99:or. När vi spruningt klart åkte vi vidare till grönan där vi var tilll runt hslv 8. Vi hade askul, med en massa åkning, godisremmar, chips och skratt. Träffade också en massa andra kompisar där! När jag kom hem hade jag det bara allmänt mysigt med pappa! En riktigt rolig lördag i korta ord!


Idag  söndag vaknade jag runt 8 då jag och pappa låg och kollade på TV en liten stund. Just nu skypar jag med Filippa, och kommer nog göra det fram till att jag har träning. Vi hörs!

En väldigt rolig och mysig fredag!

Just nu ligger jag trött i sängen efter en rolig fredag. Efter skolan stod jag och pratade med Filippa och en massa killar i typ två timmar? Vi hade Askul! Jag och Filippa fortsatte sedan till mig och bakade, tog massor av olika bilder och hade det jätteroligt! När mina kusiner kom gick Filippa. Nu på kvällskvisten har jag och mina underbara kusiner bara haft det allmänt mysigt med chips, godis och mys med dom allra minsta. Så mysigt! Jag ber också om ursäkt för att jag inte bloggat nu på eftermiddagen men jag har haft så mycket annat för mig!


Outfit, fredag!

Jeans, crocker/ Vollanglinne, Hollister/ Hoodie, Hollister

Kärlek till gymnastiken

Gymnastiken är värkligen det jag brinner för just nu och det har jag gjort i runt 4 år nu. Att bara få göra en massa volter i luften och umgås med min underbara grupp är så härligt. Ledarna är också så superbra och snälla. Efter sommaren måste tyvärr YE (gruppen jag går i) sprittla och vissa får gå till en annan grupp och vissa stannar kvar. Jag tycker det är så synd då vår gymnastikgrupp är helt grym, otroligt grym! Älskar er alla!

I try to smile that I do not feel so good right now ♥

Fotograf: Elli, Canon EOS 500D Modell: Jag, Tilde Redigering: Jag, Tilde

Torsdag 3/5

skolan gick jag och Filippa till affären och köpte varsin glass och gick senare hem till Filippa, där vi dansade, solde och bara hade det roligt. Men efter en timme behövde jag tyvärr gå tillbaka till skolan då jag skulle ha utvecklingsamtal. Det gick bra och jag fick nästan ingen skäll förutom att jag skrattade alldeles för mycket men det skiter jag i. Hehe! Är nu hemma och ska snart ta något att äta innan jag sticker på träning. Ska verkligen bli jättekul att träna nu! Har fixat några tidinställda till er under att jag är på träning.

Det är inte lätt nu, det är svårt!

 

 


School today!


 

Godmorgon!
Igårkväll somnade jag runt tio då jag låg och kollade på TV med pappa och Olivia, men efter ett tag orkade jag inte vara vaken så jag gick och la mig. Vaknade imorse av att solen sken igenom föstret, så underbart! Idag har vi nog bara ganska sköna och lunga lektioner och på sista lektioen och efter skolan ska jag troligen vara med Moa. Glöm inte bort frågestunden! FRÅGA FRÅGA FRÅGA

I love this weather! ♥

Imorse ringde Moa och Elli till mig och sa att dom fixat picnik. När jag kommit till dom gick vi nästan direkt till kyttinge och bara hade det underbart mysigt med pastasallad, risenta, melon, prat och massa skratt. När vi solat och ätit klart gick vi ner till fotbollsplanen och spelade fotboll med några killar. Vi gick hem och köpte glass och gick sedan vidare till Dina där vi hoppade med henne och bara hade det allmänt roligt! Nu är jag hemma med Dina och vi har nyss ätit en god middag. Btw älskar jag det här vädret så mycket, gått i shorts och linne hela dagen utan att frysa. ♥

FRÅGESTUND

Nu kör jag på en frågestund. Svarar i ett videoinlägg! Fråga på nu.

Fint väder utanför fönstret! ♥

Jag hade en jätterolig kväll igår. Vi gick ner till majbrasan typ vid åtta där jag träffade en massa kompisar och bara hade det kul. Jag kunde tyvärr inte fota brasan då mitt minne på mobilen är fullt och då går det inte att ta en bild.. Vi kom hem runt 23 tiden då jag var astrött och gick och la mig nästan direkt.

Idag vakande jag vid nio och ska snart äta frukost för att sen träffa Moa och Elli. Vi ska nog bara njuta av det fina vädret som är utanför fönstret. Ha en jättebra tisdag! ♥

RSS 2.0