M som i måndag och Moa!



Igår kom jag hem vid halv 10, berättar mer om hela tävlingen lite senare i ett annat inlägg.

Jag vaknade idag vid 9 då jag låg i sängen ett tag och drog mig, sen åt jag frukost. Gick sedan till Moa och vi har bara hunit prata och skratta som vanligt! Idag ska vi hitta på något roligt som vi alltid gör, HAHA! Ikväll ska jag, pappa och Olivia till några kompisar och fira valborg.. Får se hur det blir nu! SE YOUU

Läktaren med godis!

Vi har nu tävlat och vi ligger just nu 3a av 2 av 3 pooler. Förmodligen kommer vi tävla i final imorgon. Hoppas ni fattar vad jag menar! Men vi sitter nu på läktaren och kollar på dom i pool 3 när dom förtränar med lite godis. Jag ska försöka blogga ikväll, men det är inte säkert att jag hinner tyvärr.. Men jag försöker alltid göra mitt allra allra bäst! Ni är bäst. Pusspusspuss


Härliga låtar

Jag tänkte visa er några av mina absolut favoritlåtar!

LUUUUUUUUND, med mina älskade gymnastikgupp!

Har jag berättat för er att idag åker jag iväg till Lund med halva gymnsatikgruppen? Vi ska nämligen tävla RM, riksmästerskapet. Det är den stora tävlingen jag tränat till i månader nu! Är så himla taggad, jag kommer ha det awsome med mina underbara vänner. Har tidinställt lite inlägg och Filippa kanske också gästbloggar lite här på bloggen.

Idag hade vi hemkunskap och sen tog jag bussen två stationer och mötte upp mamma. Vi åkte och hämtade Dina vid skolan och snart ska vi äta lunch och sedan sticka til tågstationen. Sen är det 5,5 timmars tågresa som gäller, men det blir säkert jättekul med massa prat och snack. Jag ska försöka att mobilblogga lite, iallafal på tåget.

Wish me good luck! ♥

Vad vill ni ha mer av?

Jag känner att jag nästan bara bloggar om min vardag och liknande. Men nu undrar jag vad ni vill ha mer av i bloggen? Skriv precis vad ni vill så ska jag försöka fixa så att inläggen blir lite mer varijerande.

Torsdag, Thursday

Idag ska vi ju tlll ett äventyrsbad och det ska faktiskt bli riktigt kul. Vi får också en kvart sovmorgon + att jag får inviga min nya bikaki. HAHA, kanske inte så mycket sovmorgon men bättre än inget! Vi kommer hem runt 2 då jag ska vara med Filippa och sen har jag träning. Sista träningen innan tävling så idag är det en extra extra viktig träning, och det ska bli hur kul som helst tycker jag! Jag ska försöka blogga efter skolan med Filippa men vi får se, ska göra mitt bästa. ♥

En rolig fast ändå jobbig onsdag!

Skolan idag var faktiskt ganska rolig, rätt skönt att komma bort och tänka på andra saker. Efter skolan åkte jag iallafall till centrum med Moa och Elli för jag skulle leta efter en bikini till imorgon då jag ska åka och bada på ett äventyrsbad med alla i femman, men tyvärr hittade jag ingen bikini men jag ringde mamma och då var hon snäll att försöka hitta en till mig, det lyckades hon med. Så nu har jag en fin grön bikini som ligger o garderoben. Har precis komit innanför dörren då jag var hos Dina en stund och hoppade i regnet med henne och Dina. Ikväll ska jag nog se på TV och mysa lite! ♥

Ska bara säga att jag är så himla glad över mina underbara vänner som stöttar mig och finns hos mig nu när jag har det lite svårt. Jag älskar er så freaking mycket älsklingar! ♥  ♥  ♥ 

I´m crying!

Förlåt för att uppdateringen varit usel men igårkväll fick jag reda på att mina föreldrar ska separera. Jag var uppe halva natten och bara grät. Idag var jag hemma från skolan och såklart varit jätteledsen! Har säkert ett helvetes år framför mig! Men som tur är så har jag mina underbara vänner som stöttar mig. Hoppas ni läsare förstår varför jag inte bloggat och kanske inte kommer blogga så mycket nu några dagar framöver. Ni betyder, älskar er!

A Picture

FOTOGRAF: Elli, Canon EOS 500D MODELL: Tilde REDIGERING: Tilde

Foto med Moa & Elli

MOA
Här är två bilder, visar er dom andra i andra inlägg. Elli ville inte vara med på bild så hon var fotograf!

S Ö N D A G


Bild från i sommras då jag var på läger med min underbara gympagrupp

Träningen var GRYM. Det gick jättebra för hela laget, jag är så taggad inför tävling nu! Åkte hem till Dina efter träningen och vi har bara ätit lunch och ska snart duscha. Sen ska vi ut och hoppa ett tag. Men vi kommer säkert ha det askul, som alltid. Ikväll ska jag nog bara ta det lungt tramför TVn med familjen och bara mysa. Men lite bloggande måste jag också hinna med.

Påväg till träningen

Jag och Elli vaknade typ vid 8 då vi låg i soffan och pratade ett tag. Sen åt vi en god frukost som Olivia och hennes kompis fixat! Elli gick hem halv 10 och nu sitter jag i bilen påväg till träningen och det är näst sista träningen tills vi har en jättestor tävling som går nästa helg. Så idag måste vi kötta tjejer! Efter träningen ska jag vara med Dina och jag tror vi ska hoppa en massa trampolin. Jag bloggar mer då!


HAHA, nästa topmodell?

Vi åkte ju in till gallerian där vi kollade på när Eugenia dansade och gick lite i affärer. På hollister hittade jag en blus som jag faktiskt köpte. Kan visa er den i något annat inlägg. Vi åkte hem och kollade på slutet av JNM, där ET i vikingarna var med och kom trea. Dom är så grymma, nu är dom trejde bäst i hela Norden!
Efter ett tag kom Elli och vi gick ganska snabbt ut till studsmattan där vi hoppade en ganska lång stund. När vi skulle gå in tappade jag min mobil på en stor sten och hela baksidan blev helt sprickig... FAN! Men det är ju bättre det än att ha sprickor på framsidan. Man får alltid se det positivt!
Just nu är jag iallafall med Elli och hon ska sova här. Vi har hitills bara hunnit äta middag, kollat på youtube och skrattat. Ikvälll ska vi nog se på TV med snacks. Hoppas ni har/får en bra lördag! ♥

Mysigt dygn med Dina! ♥



Igårkväll hade vi det jättemysigt, med tvtittande, chips och ostbollar samt dipp! Vi hann också med att snacka och skratta en massa. Vi somnade runt 12 tiden och idag vaknade vi för typ en timme sedan. Idag ska vi nog åka till gallerian, gå lite i affärer och så ska vi kolla på när Dinas mamma Eugenia bara ska börja dansa mitt i gallerian, hon är balettdansös. Sedan lite senare på dagen ska jag vara med Elli tror jag. Vi ska också sova över, det var typ ett år sen vi gjorde det så det blir jättekul! Hoppas ni får en bra lördag!

Let´s dance



Vem tycker ni ska åka ut ikväll i Let´s dance? Jag tycker att Camilla Henemark är usel. Gillar värkligen inte henne! Jag gillar nog mest Molly med hennes kille och fotbollspelaren Anton samt hans partner.

Picnik.com = borta..

Fotograf: Lova, Canon EOS 350D EF 50mm f./18l Modell: Tilde Redigering: Tilde och Lova

Precis innan jag skulle åka till träningen testade jag att gå in på picnik och kolla om det var nertaget. Picnik fanns kvar och jag passade på att redigera denna bild ovan. Jag tycker faktiskt att det blev riktigt snyggt.

Sen när jag kom hem till Dina så skulle jag visa henne hur man fixade sådana bilder men då står det att picnik har stängt.. ÅH, jag visste ju om att det skulle stänga men jag blev så ledsen iallafall! Men nu får man väll köra på picmonkey.com istället dåra?

Mysig fredags kväll!



Träningen var så jäkla jobbig. Vi sprang staffet i 15 min, man var tre i varje lag och man skulle springa runt hela banan och sen fick man växla! Mitt lag sprang sammanlagt 22 varv på 15 min. Jag typ svimmade när jag sprungit mitt sista varv, så himla jobbigt som det var! Efter träningen åkte jag till Dina, jag ska sova över här. Vi har hittills hunnit duscha och ätit en jättegod middag! Ikväll ska vi kolla på TV med en massa snacks som vi köpte på hemvägen från löpningen! Min kväll kommer vara jättemysig med Dina och hennes snälla familj! ♥ 

Klicka HÄÄÄR om ni vill komma till hennes bra blogg, den är lösnordsskyddad men användarnamnet och lösenordet är: mittliivs

Cupcakes

Jag och Moa bakade ju capcakes för ett tag sedan, vi fotade dom också så jag tänkte visa er några av bilderna jag har tagit. Har också redigerat dom lite i picnik som egentligen skulle stängas igår men det gick fin fint att fixa bilderna där.
Vad tycker ni om bilderna?

Regn ruskiga regn

Min fredag i skolan har innehållt väldigt skön lektioner + att vi fick sluta drygt 1 timme tidigare då vår vikare på idrotten var sjuk. Har precis kommit innanför dörren efter en promenad hem i det usla vädret. Regn, regn, regn!

Som jag sa imorse har jag ju löpning, men jag orkar värkligen inte gå. Men jag ska ändå försöka ta mig dit och få den träningen gjord. Man bara springer och springer hela jäkla tiden.. Men det är ju alltid skönt och komma hem och känna hur benen värker efter att ha sprungit i runt en timme.

Ikväll ska jag anntingen sova över med någon kompis eller följa med och kolla på brorsans tennismatch. Egentligen skulle jag bara vilja ligga i soffan tramför TVn och bara mysa med familjen, men det går tyvärr inte idag dåra! Men ni får reda på hur jag gör senare!

Fredag, Friday

Vaknade nyss och har nu hunnit äta en god frukost. Idag är det ju fredag, så det är ju jätteskönt. Fast att vi slutar som senast idag. Efter skolan ska jag nog bara ta de lungt och sedan behöva gå på den där förbaskade löpträningen. I min gymnastikgrupp måste man gå på löpträningen för att få upp konditionen och att man ska kunna springa fort innan man hoppar i trampetten och voltar på tamblingen. Ja ni kanske inte förstår vad jag snackar om med trampetten och tamblingen, men det är två olika redskap som man använder i gymnastik världen! Hoppas ni får en bra fredag

Träning

Nu är jag hemma från träningen som var jätterolig, det gick faktiskt också ganska bra för mig idag. Som jag kanske inte berättat innan så går jag på gymnastik 4 gånger i veckan, fotboll och teater 1 gång i veckan. Där är också lite därför min uppdatering inte alltid är på topp. AJA, jag har iallafall nyss ätit en middag sammtidigt som jag pluggat. Imorgon är vår senaste dag på veckan + att jag inte har så chill lektioner..

The three pinks

Väldigt gammal och ful bild mig mig! Men annars var Elli och Filippa söta. ♥
Skolan idag var faktiskt riktigt kul. På rasterna så dampade typ tre lärare på mig, Filippa och många killar! Alla lärare hatar oss, seriös! Nu är jag iallafall med Filippa och vi har precis ätit mellis som var toast och smothie. Snart ska jag iväg på träning, vi har ju tävling nästa helg i Lund så vi måste värkligen träna stenhårt.
Förlåt för att uppdateringen i veckan har varit usel, men jag har haft så mycket annat att tänka på.

My lovely friend!

Idag efter skolan gick jag hem med Moa och Elli. Vi hade det askul! Jag och Moa fortsatte till teaterna, SOM INTE VAR KUL! Nu är jag hemma och har hunnit plugga och ska snart äta middag, lasange! Ikväll ska nog jag och mamma kolla på TV med något gott hoppas jag! Hoppas ni har haft en bra Onsdag!

TISDAG

image description

Jag kom typ hem från träningen för drygt en timme sedan. Sen dess har jag bara ätit middag och pluggat engelska! Idga är det typ inget bra på TV? Eller har ni några tips? 


Jätterolig fotbollsträning!

Idag var jag med Moa och Dina efter skolan! Vi hoppade, för det mesta! Jag och Moa stack hem och åt och fortsatte vi sen till fotbollen där det värkligen var super roligt! Nu jag jag kommit hem och ska snart släcka lampan för att sova för att inte var lika trött i morgon som i morse!


Med söta Dina!



Nu är jag hos Dina, vi har precis varit ute, fotat och hoppat! Tror inte jag lägger upp bilderna på mig då jag inte alls blev bra! Vi ska typ snart äta middag och sedan drar vi till hallen igen, där jag kommer att få träffa min saknade Filippa! Hon har ju varit regält sjuk nu rätt länge!

Nästan en heldag i hallen, som jag älskar!

Igårkväll var vi hos några kompisar, det var värkligen jätteroligt! Imorse väckte mamma mig för att jag skulle upp på en 6,5 timmes träning. Nu är jag iallafall hemma med Dina efter träningen och vi ska snart duscha och sen åka hem till henne och fota massa bilder. Ikväll ska jag troligen åka till hallen igen och kolla på ET som har genrep för JNM. Vi hörs!

Nya bilder ny header!

Jag och Lova bestämde oss för att ta hennes grymma systenkamera och fota lite. Jag tycker faktiskt att bilderna blev riktigt fina! Nu är vi precis klara efter att ha suttit en ganska lång stund och fixat våra headers! Jag valde också att bara ta bilder från idag. Bilderna jag har i headern kommer ni att få se igen i något annat inlägg, dom andra bildena vi tog kommer ni självklart också få se! Vad tycker ni om min nya design? Var den förra bättre?

Mysigt med Lova

Jag bloggade ju inte igår, men efter skolan var jag med några kompisar, kunde inte blogga då! Mamma kom och hämtade oss och körde oss till bowlingen där resten av klassen var. Det var otroligt kul, vi åt också tacobuffé. Pappa kom och hämtade mig och körde mig till Lova. Vi hade en jättemysig kväll med tvtittande, godis, chips, läsk och kortspel!
Nu har vi vait vakna i drygt en timme och ska snart spela kortspel med Alva och Philip. Idag skulle vi egetligen ha en "fixa bloggen dag" och ta nya foton men vädret är ju kass och snöigt så i får se hur det blir med det! Ha en bra lördag!

Med Anna Blanca

Skolan idag var faktiskt ganska rolig! Eller typ bara rasterna. Men vi tog också sprutan för livmoderhalscancer och det gjorde så ont. Jag överdriver inte, det gjorde allvarligt sjukt ont! Just nu är jag med Anna Blanca, vi har typ bara snackat, skrattat och tagit fina kort :P Om en stund ska jag på träning och då ska A-B typ gå till Ida.

Just nu


Just nu är jag med Moa och vi håller på att baka cup cakes. Eller just nu gör vi muffinsarna och sen efter teatern ska vi göra frostingen! Kan inte blogga mer nu. Puss

T I S D A G

Är nu hemma från skolan och har precis ätit mellis! Det var askul att få träffa alla kompisar igen efter att inte ha träffat dom på hela lovet. Idag ska jag kanske skypa med någon fram till att jag ska på träning men jag ska också fixa några inlägg till er och kanske börja med min nya design som är på G!

Villen bild?

Jag har ju berättat för er att jag ska snart göra en ny header. Vilken av dom här bilderna tycker ni att jag ska ha som grund bild i min header? Komentera, snälla jag behöver er hjälp!
1.
2.

Lång varm dusch

Nu är jag hemma från träningen som var kul men lite annorlunda. Astrid gjorde illa ryggen/nacken och ambulansen kom sen var jag också väldigt trött! Ska snart äta middag och sen ska jag ta en lång varm dusch. Ska bli så skönt!
Jag bloggar mer senare!

Frågor

SVAR: Jag har fått några komentarer, vart jag har köpt mina låga blåstjärninga converse och det tänkte jag svara på nu. När mamma och pappa var i New York kom dom hem med dom skorna till min brorsa. Han tyckte dom var för tjejiga så då fick jag dom! I början var jag tveksam om jag ville andvända dom men nu har jag dom på mina fötter varje dag och jag älskar dom. I vilken affär vet jag inte riktigt vart dom är köpta!

 

SVAR: Fantasy ingår i vårt svenska ämne, där man sk skriva som en egen bok. Varje vecka får man ett arbets - schema om vad veckans kaptiell ska handla om och det schemat ska man följa.
Hoppas att ni har fått svar på era frågar! ♥

Monday

Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag vara med Dina och Sofia! Blir superkul att få träffa dom igen. Vi hoppar nog trampolin i det unerbara vädret eller så hittar vi på något annat roligt! Senare idag har jag träning, jag har ju inte tränat på mer än en vecka så vi får se hur det går. Men roligt ska det bli.

Bara tillfälligt

Nu har jag precis satt in en ny header. Men det är VÄRLIGEN en tillfällig header för nu har min brorsa laddat ner photoshop så där ska jag göra min nästa header! Men vad tycker ni om bilden? Är den okej?

I´m home to Stockholm

Nu är jag hemma efter en 6 timmars lång bilresa med ett stop där vi åt på McDonnald och gick in på en outlet. Jag tycker faktiskt inte att bilresan var jobbig alls, jag och Olivia satt där bak och hade det jättemysigt! Den sista timmen satt jag och pratade med Filipa i telefonen. Mysigt att få prata ut lite med henne efter att inte ha fått täffas på mer än en vecka! Vi har alltid så mycket att prata om. Vi kom hem typ halv 6 och nu har jag ätit en god middag som pappa har lagat till oss! Jag har saknat pappa väldigt mycket då han inte kunde följa med oss ner till landet för att han behövde jobba..

Hem till Stockholm

Förlåt, förlåt, förlåt! Men nu är det faktiskt lov och om jag ska vara helt ärlig så har jag inte orkat! Men i fredags kom mina kussar och vi har haft det väldigt mysigt! Jag Johanna och Sofia har varit ute och fotat ganska mycket så dom bilderna kommer upp i lite olika inlägg! Men nu är jag iallafall påväg hem till Stockholm. Min vecka har värkligen varit undebar!


Stan med mormor


Skulle fota mormor när hon hoppade ♥
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår men blogg.se laggade. Kunde inte ladda upp bilder men nu harjag ordnat så
det funkar! Nu har jag iallafall koit hem från att vara i Falkenberg med mormor i 2 och en halv timme! MYSIGT.
Idag ska jag träffa en kompis som bor är och vi ska kanske baka maränger!


En god glass i solen

Idag åkte vi till Halmstad där vi gick lite i affärer och åkte och kollade på mormors mammas och pappas grav och morfars mammas och pappas grav. Vi tog också en jättegod glas i solen på torget. Jag hade med mammas kamera och skulle ladda upp alla bilder men nu går det bara att lägga upp två. AJA, ni får nöja er!


Outfit


Idag har jag på mig en tröja från GinaTricot, ett linne från JC och ett par jeans från JC som jag faktiskt köpte idag!


Pictures

Nu har jag precis kommit in från att ha varit ute och fotat med Olivia. Tänkte visa er några av dom!

Vad tycker ni?♥


Nu är det bara att brasa på

Träningen var superkul! Gick faktisk ganska bra för mig. Mamma kom och hämtade mig typ en kvart innan den slutade så att vi kom iväg lite tidigare! Vi har precis åkt ifrån McDonald och nu ska vi bara dra i spaken och köra till Västkusten! Yeeeehooooo!


Måste sticka nu

Min förmiddag har varit väldigt lugn. Bara snosat runt i pyamasen och packat. Jag tror inte jag har berättat dethär men nu på lovet ska jag till min mormor och morfar lanställe som ligger utamför Falkenberg om ni vet vart det ligger? Mamma och Melvin kommer och hämtar mig på träningen och vi åker direkt! Jag tar med mig mammas systenkamera och jag tänkte att ta rätt mycket bilder på dagen och sen lägger jag upp dom på kvällen. Låter det som en bra idé? Nu måste jag sticka till träningen. Bloggar med i bilen.

RSS 2.0