Sorry

Jag är värkligen ledsen att jag inte bloggat! Men nu har jag lov och mina dagar är helt proppfulla förutom på kvällen då man är sjukt trött. Jag kanske kommer blogga lite ibland men när jag kommer hem så lovar jag att jag bloggar om alla dagar på detta lov! Hoppas ert sportlov är grymt!


Natti natti

Har värkligen inte haft tid med att blogga idag. Men jag berättar mer imorgon om idag! Nu måste jag sova så att jag orkar en ännu härlig dag i backen imorgon


Vi har det väldigt mysigt

Åh, eftermiddagen har varit så himla härlig! När vi äntligen kom fram till Ramis så åt vi och hyrde skidor. När vi kom till vår stuga så var den jättemysig med ett loft där jag och Olivia ska sova! Några familjevänner har ett hus i samma område så vi kan ju umgås hur mycket som helst! Super kul och trevligt. Jag Olivia Beata och Hedda har varit ute i snön och haft det jättekul. Hoppat på snöhögar, åkt tefat och bara njutigt av vädret. Snart ska vi ta en drink innan vi ska äta middag. Imorgon ska vi ut i backen när liftarna öppnar och åka skidor hela dagen! Vi hörs


Där får ni mer uppdatering

Nu när jag ska till Ramis så kommer jag inte kunna blogga så jättemycket. Om ni vill ha mer uppdatering så kan ni gärna följa mig på instagram! Där uppdaterat jag minst 2 gånger per dag och heter: tiiilddeee
Hoppas ni får ett grymt lov som jag kommer ha! Jag älskar er! Puss puss


Yeeeehooo

Jag vakande typ runt 6. Nu sitter vi iallafall i bilen påväg upp till Rsmundberget med en jättegod fralla framför solsidan. Vi har TV i bilen. Bloggar mer senare.


Imorgon drar jag

Imorgon drar vi ju till Ramundberget. Kommer värkligen bli så otroligt härligt att bara få glida mer för backarna. Vi kommer att gå upp typ halv 6 så nu måste jag sova. Jag hittar ingen bild så ni får nöja er med ett inlägg utan bild. Försöker blogga imorgon i bilen om jag har internet!


Pringels och saft

Nu är jag hemma efter en rolig dag i skolan. Vi hade ju film och snacks typ alla lektioner förutom sista då vi hade idrott. Filmen vi såg på hette "P.S i love you". Men vi hann inte se klart hela men så långt vi såg var den jätte bra. Bara lite svår att förstå i några få tillfällen. Typ om en timme har jag löpträning. Inte så jätte taggad men  alltid kul att träffa alla vänner.

Snart idrott

Nu har vi slutat skoldagen och har bara idrotten kvar! Ska snart gå in. Bloggar när jag kommer hem.


Min lilla sköldpadda

Skoladag har varit så jävla kul! På rasten åkte jag Filippa och Ida på typ en isbanda och där man landade var det bara slask. Våra kläder blev helt dygnsura. Filippa och Ida fick låna några byxor men alla som var kvar till mig var smutsiga och använda av andra barn i skolan. Så jag fick få runt med en filt runt midjan. På kortrasten gjorde jag och Filippa också en asrolig grej. "Min lilla sköldpadda min lilla sköldpadda"! Haha vi är så rormaaallaaaa! Påväg hem från skolan gick jag till tempo där jag köpte ett pringelsrör eftersom att imorgon har vi filmdag och man får ha med sig något extra gott. Nu sitter jag hemma och precis pluggat klart!

Tutti Frutti

Förlåt för ingen uppdaterning igår. Men jag hade ganska mycket för mig: först var det skola. Sen är jag kom hem så behövde jag och mamma prata om en sak som hade hänt i skolan. Jag fick ingen skäll! Efter det så mötte jag Moa och vi åkte till teatern. Dina kollade på och och jag och Dina fortsatte till vallen för att jobba där. En kund kom.. Men det var ändå så jäkla roligt. Vi skrattade värkligen hela tiden.

Top modell Sverige

Träningen var jätterolig. Jag har ätit en god middag och nu ligger jag och kollar på Top modell Sverige, känner mig också som en tjockis eftersom jag har ätit en väldigt mättande semla.


Fettisdagen!

Det var faktiskt en ganska chill dag i skolan. Med musik i öronen så jobbade vi med matte, biologi, engelska och sista timmen hade vi idrott. Efter skolan stannade jag kvar med några kompisar i omklädningsrummet! Nu är jag påväg till träningen och efter det ska jag mysa med en semla framför wipe out winter eftersom att det är fettlsdagen idag.


En clown

Skolan idag har varit ganska chill. Kemi, matte och typ massa snack om olika grejer. Sista timmen såg vi också på en film som typ handlade om hur ett nytt liv uppstår. På slöjden ritade jag, Hugo och Hugo en liten fin bild på en whiteboard som skulle likna en clown typ. Efter skolan gick jag och Moa till tempo med några boys.
Nu är vi hemma och ska snart iväg på teatern. Efter det ska vi till vallen och typ stå där i en liten kiosk och sälja lite smått och gått. Så om det är någon som är hungrig och är i närheten så kan ni gärna komma förbi och köpa något.

Mysigt dygn

Åh, jag vill inte att dethär dygnet ska vara slut än. Vi har haft det så mysigt med tjejsnack, skrattanfall hela tiden och bara ungås med Lova är härligt. Men idag har vi ätit en god frukost och bara gått runt och pratat om lite grjejer som kanske inte är bloggbara..
Snart ska vi iväg på träning som håller på i 4 timmar! Kommer vara helt slut efter.

Jag är med

Anna Swan har idag "dagens blogg". Jag är såklart med. Här är en länkt till hennes blogg: http://annaswans.blogg.se

Myskväll med mystjejen

Ungefär klockan 6 åkte jag pappa Lova och Olivia in till centrum där vi käkade middag på järnet. Den bestod av kött med vitlössmör och rödvinsås samt pommes. När vi hade betlalat och skrivit på notan gick jag Lova och Olivia ut i ovädret och hade det så otroligt kul. Det var typ en jätte stark lampa om lyste upp i himlen när snön virvlade. Vi trodde det var en tromb! Haha gud vag vi skrattade. Nu har vi komit hem och satt på oss pyjamasarna. Snart ska vi se på melodifestivalen med lite chips och glass typ. Hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag!

Med Lova

Lova kom hit typ klockan 10. Vi har bara spelat in svaren på hennes frågestund och vi ska typ snart gå till tempo och köpa godis. Ikväll ska Lova sova hos mig! Vi kanske bara myser framför TVen eller går ut på en resturang. Men vad vi än gör kommer det bli jätte mysigt. Lägger kanske ut bilderna senare idag eller imorgon.

Jag är töntig

Vi har haft det jättekul. Har tagit massa bilder men orkar inte lägga upp dom nu. Jag är så sjukt trött, ligger i soffan och ögonlocken blir tyngre och tyngre. Jag vet att jag är töntig. Men ni får se en bild


Vi kommer ha det så himla roligt

Dagen har jag spenderat med mitt duntäcka framför olika pogram på datorn, Skype, ett avsnitt av GG och lite andra slappa saker. Jag har också fixat en design till Ida. idaasplaacee.blogg.se
Värd att läsa enligt mig. Till middag blev det blodpudding.. Helt okej. Men jag hade inte ätit på hela dagen så jag vräkte i mig mat. Imorgon åker vi ju till Romme, jag mår mycket bättre nu så jag kommer följa med. Jag länktar så himla mycket efter att bara umgås med alla och bara ha det skoj i skidbacken och på bussresan. Just nu sitter jag i sängen men pyjamasen på eftersom att det är samling 6.15 imorgon så man måste ju gå upp rätt tidigt. Jag kanske bloggar på bussen och lägger ut lite bilder i skidbacken. Eller ni får inte räkna med det men jag försöker klämma in grejor åt er.

 


Det börjar lättna

Jag hatar själv när någon suddar bort ansiktet, men denhär gången var mitt ansikte så otroligt fult

Idag är jag hemma från skolan pågrund av att imorse kändejag mig illa mående och hade väldigt ont i magen. Lite senare på dagen började det lättna och nu känns det bra.
-
Jag blev så otroligt ledsen när jag vakande idag, för imorgon ska alla femmor åka till Romme och jag trodde då att jag inte kunde följa med. Men nu har jag lagt fram alla skidkläder och planen är att jag följer med imorgon om det inte det blir sämre.
-
Idag har jag bara degat runt med mitt duntäcke och kollat på TV och suttit vid datorn. Jag skulle egentligen gått på träning idag men den måste jag tyvärr skippa så att jag blir frisk till imorgon.

Ny blogg

Min stillmall var CP i min förra blogg så jag fick hjälp att ta bort den och skapa en ny blogg med samma namn.. Men nu har jag fixat designen och börjar om på nytt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0