En grym dag

Ungefär vid 10 tiden skjutsade pappa mig till centrum där jag hjälpte Lova och hennes klass med att sälja bullar och annat gott. Jag frös så otroligt mycket men det var kul ändå. När vi stått i två timmar och det passet var slut kom Filippa och vi gick in till h&m och Lova fick med sig en jättefin och gullig tröja! Vi fortsatte hem till Lova där vi spelade ett super roligt spel, skrattade som tusan! Jag och Lova tog också lite bilder då Filippa satt nerbäddad i en fåtölj omvirad med en mysig filt och tittade! Min dag har varit underbar!

 


Härlig lördag

Idag ska jag vara med Lova och Filippa! Först kör pappa mig till centrum där jag hjälper Lova att sälja till hennes klass klassresa. Filippa har ju brutit benet och kände att det kunde bli lite jobbigt att stå där så det åker vi och hämtar upp Filippa och åker sedan vidare till Lova. Min dag kommer bli hur mysig som helt med två härliga tjejer! Bloggar mer senare.

PÅSKLOV

Skolan var en katasrof. Det var typ ett peddo som var uppe i skogen precis vid vår skola som hade ölburkar, kondomer, drogpiller och annat konstigt. Polisen kom! Jag började gråta av rädslan och kunde då inte vara med på gympan. Men efter skolan var jag med Filippa och det var så kul att få skratta och bara umgås med henne efter att inte kunnat träffa henne på några dagar då hon har haft jätte ont i sitt ben som hon bröt i tisdag. Vi har ochså fixat ny design till min blogg och tagit några läckra bilder :P Min kväll ska jag spendera med familjen och bara mysa. Föresten är det ju lov nu så det är så himla skönt!

Orkar inte något

Jag vet att min uppdatering är lite upp och ner men jag har verkligen inte haft tid. Men nu har jag iallafall komit hem från skolan och där kollade vi på film och åt lite gott. Jag är astrött så jag orkar typ ingenting! Vi hörs

Tisdag


Fel på blogg.se?

Aahhh, jag hatar http://blogg.se">blogg.se just nu! Efter skolan gick jag hem till Moa där jag bloggade! Men sen nu när jag kom hem så ser jag att inlägget inte är uppe, och jag vill ju inte att bloggen ska ligga helt död. AJA, nu ska nu inte vara få höra på mitt gnäll :P

Somsagt gick jag hem med Moa idag och vi bakade en kladdkaka som blev så god.! Sen gick till Dina och vi tre stack rätt fort ut och hoppadeÄLSKAAAAAAA! Så sjukt kul! Men vid 5 började vi gå mot Dinas lillasyrras dagis, vi hade med oss en systenkamera och tog väldigt mycket fina bilder. Inte på mig, men på alla andra sötisar.! Jag gick hem när dom skulle på fotboll som jag inte kunde gå på idag tyvärr! Jag har gjort läxor och tagit en lång varm härlig duch. Vi hörs imorgon!


SÖNDAG

Pågrund av att jag gjorde illa mig igår på Dinas trampolin så kunde jag inte vara med på träningen idag. Men jag var där och kollade sammtidigt som jag filmade och lärde mig lite nya steg till vårt nya fristående, som är grymt bra! Men iallafall resten av dagen har jag bara tagit det lungt, lite solande på terassen fick det bli också. Nu har jag precis ätit en supergod middag av grillat kött med bea och en jättegod sallad! Kanske kollar på TV senare ikväll annars blir det bara något familjespel med dfamiljen eller något annat mysigt. ♥

Outfit söndag 25/3-12

Idag när jag kom hem från träningen kände jag för at ta på mig än lite mer sommar aktig outfit.
Tröja, Monki/ Shorts, Hollister

Bara massa mys

Kvällen igår var så himla mysig! Jag och Lova kollade på film samtidigt som vi proppade i oss godis. Vi somnade typ vid halv 12. Imorse åt vi en supergod frukost som bestod av varm choklad, mackor och fruktsallad. Vi tog också en lång superduper mysig morgonpromenad med Selma. Vid elva tiden hämtade Philip upp mig och Lova och vi fortsatte hem till Lova. Där hoppade vi studsmatta tills alla deras gäster kom. Vi åt grillad korv och bara njöt av solen! Pappa hämtade oss och släppte av oss vid Dina där vi hoppade studsmatta i några timmar. Superkul bara att jag slog min häl i någon järnstong och nu kan jag typ inte gå på den? Ikväll får vi gäster och Lova ska sova hos mig! ♥

Vi har det mysigt



Nu har jag och Lova precis komit hem efter en urmysig promenad med Selma hunden som vi passar och godisköp. Vi ska snart krypa ner i soffan med varsin filt och mysa framför filmen vi har hyrt ´godis, chips och läsk. Våran kväll kommer bli hur mysig som helst!

FREDAG

Pugget idag var helt okej med matte, fantasy, prat, idrott och hemkunskap. På hemkunskapen lagade vi pizza som blev asgod. Värkligen jättegod var den! Nu är jag hemma efter en promenad med Lova i örat och jag har också packat då jag ska sova över med Lova ikväll. Kommer bli supermysigt!

Drar nue

Nu drar jag till skolan! WOOOOP WOOOP <3


Helt underbart!



När jag och Moa skulle duka fram melliset så kände vi att solen var så varm och att det gick att bara sitta med vanlif tröja men det var inte det ända, nu sitter vi och njuter av solens ljus med linne och våra solglasögon. UNDERBART

Vi har haft det kul







Som jag sa förut så var ju min skldag super kul. På ratserna var jag med lite olika roliga personer och vi typ spelade lite kula och hängde i som kallat "tripp trapp trull". HAHA, jag vet att vi är coola som spelar kula och hänger i några järnstänger. Men på musiken skulle vi typ sjunga någon mellolåt och Ida är kanske inte den som sjunder sjukt högt tar i utan väljer att sjunga lite lägre och kanske inte höras så jättemycket men nu skulle hon skoja och hon sjöng värkligen högt och alla kollade på henne. Men hon fortsatte. HAHA shit vad kul vi hade asså. AJA, Hörs senare!

HAHAH

Just nu sitter jag på musik lektionen! Skoldagen har varit jätterolig faktiskt! Älskar att vara frisk, och umgås med mina underbara vänner. HAHA, Ida sjöng precis ashögt och skit vad jag skratta. Bloggar mer sen! Älskar er


Förskyld och slemmhosta

image description
(bild från arkivet)
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag spenderade min dag i sängen där jag låg och kollade på TV. Jag är hemma idag också. Min feber är borta. Samma sak med huvud ontet men nu har jag blivit yber förskyld sammtidigt som jag har någon slags slemhosta. Har också ont i halsen och magen. Jag har haft och har en influensa som många i mina gympagrupp också har. Men idag ska jag plugga lite, sen ska mamma åka till mormor och morfar och jag kanske följer me, får se! Men jag ska iallafall försöka fixa några inlägg till er.

Dålig natt



Min natt har varit en katastrof. Vaknat typ 5 gånger och inte kunnat somna om. Men idag har jag mest legat i sängen då jag fortfarande är sju. Har feber och ont i huvudet och halsen. Kommer nog inte kunna gå till skolan imorgon. Jag och Olivia har precis kollat på ett pogram på datorn samtidigt som jag smsat med gullig vän.


Man kommer som till sin egen lilla värld

När vi var i London köpte pappa ett par jätte bra hörlurar som jag tänkte visa er. Dom har jättebra ljudstyrka och när man sätter dom på örorna känns det som om man kommer till en ny och egen värld. Vi köpte dom i en sportaffär på ett billit pris så vi trodde att dom inte skulle vara så bra kvalité men vi testade. Men dom var grymma! Jag älskar dom värkligen. Ångrade mig så mycket att jag inte köpte ett par egna för nu vill alla i familjen ha dom så vi får lixom turas om.

Lilla gubben

För drygt en vecka sen märkte min syster att Snoddas som är min katt haltade och hade ont i tassen. Vi trodde att det skulle läka så vi gjorde inget åt saken. Men igår kom han och mjauade och vi såg att hans sår på tassen var varit och att klon typ hade åkt in i tassen?  Fast att jag var sjuk och hade jätteont i huvudet följde jag med till vätrinären där han fick en spruta och nu ska Snoddas behöva svälja 2 tabletter om dagen i 14 dagar. Om inte det läker måste han bli sövd och sen får dom typ gå in och dra ut klon. Tycker så synd om gubben.

Tre nya säsonger, är grymt!

Jag tycker värkligen det är grymt att det ska komma 3 nya säsonger av Solsidan. Jag fick veta det i höstas då mamma sa att hon läst det i tidningen. Jag älskar värkligen den serien så jag hoppade runt av glädje. Min kompis har gått i samma som Felix Hengrens son och sonen hade berättat för klassen att hans pappa inte ville/orkade göra fler säsonger av solsidan så jag trodde det var kört. Att hela familjen sitter samlad klockan 8 på söndagskvällarna framför solsidan var värkligen mysigt. Jag tror att en säsong kommer på TV i höst. Är det någon annnan än jag som ser iframemot 3 nya säsonger av Solsidan?

Min favvoglass

Kvällen har jag spenderat med min familj, förutom mamma som ät ute på stan med några vänner! Nu ligger jag framför "The voice Sverige" med en skål glass. Min favoritglass fanns i frysen så det kunde jag ju ta! Känner mig mycket bättre eftersom jag tagit en Ipren som hat börjat värka nu. Vill värkligen bli frisk nu till helgen. Vi hörs imorgon. ÄLSKAR ER


Jag länktar så himla mycket.

Lite bilder från sommaren 2011 som var underbar

Min sommar 2012 kommer bli så jäkla najs. Åka till landet, vara i Torekov. Leva med alla mina underbara vänner och familj, släkt och allt. Jag länktar så jädrans mycket efter att kunna gå runt med shorts och linne och vara brun om benen + få håret jätteblont. Jag vill bara få leva livet och njuta utan en massa läxor och alla problem bara försvinner på en sekund då det blivit sommarlov. Fast att det är typ 3 månader kavar har jag redan köpt en skolavslutningsklädning som jag älskar. Visar er den någon annan gånga.

Favoriten i garderoben

Jag tänkte börja med att lägga ut lite spontana grejer sådär ibland och idag blev det favorittröjan i min garderob.
(här är en av mina favoritoutfits volanglinnet på)

Dethär volanglinnet är nog favoriten av alla mina tröjor. Jag älskar det värkligen. Så snygg att ha på sig till ett par taita jeans och en kofta på det om det är lite kyligt. Man kan antingen ha det i skolan eller i ett lite finare tillfälle tillexempel på en fest eller något liknande. Linnet är från hollister och jag köpte det på jullovet då jag var i London.

Hatar att vara sjuk

Idag mår jag nästan sämre än vad jag gjorde igår! Hög feber, ont i halsen och huvudet och mår lite illa. När jag går viks mina ben bara ihop.. Så det är orsaken att jag inte bloggat. Idag har jag legat i sången hela dagen och pratat med Filippa lite i telefon. Snart kommer mamma hem med sushi. Har typ inte ätit något på jättelänge.


I'm sick and home from school today

Förlåt för så dålig uppsatering. Men igår kände jag mig illamående hela dagen. På teatern gick det över gränsen och jag behövde åka hem. Jag somnade klockan 7 igårkväll och vaknade typ 5 gånger inatt. Jag är hemma idag från skolan och skypar just nu med Sofia, Ella och Filippa som också är sjuka. Jag kommer nog inte blogga så mycket idag!


Drar nu

Bild från arkivet


Nu ska jag snart iväg till skolan. Efter skolan ska jag vara med Moa och vi hittar säkert på något roligt att göra. Bloggar mer när jag har slutat! Puss Puss

I'm sorry

Jag är så ledsen att jag inte bloggat! Har haft så mycket för mig och bara inte hunnit! Men nu kör jag igång igen med mycket uppdatering kan jag lova er. Men nu kollar jag iallafall på "Top modell Sverige" med Dina. Hon följde med mig hem efter träningen. Innan träningen var jag också med Dina och vi hoppade på hennes trampolin. Så sjukt roligt.


Ramundberget 2012

Jag har ju sagt att jag ska berätta om alla dagar då jag var i Ramundberget. Men jag har kommit på att det kanske är roligare om jag laddar upp lite lite bilder och skriver om var/när och så till varje bild.
Jag och Olivia bodde där uppe på ett jätte mysigt loft.
På torsdagen åkte vi upp och åt på en resturang på kvällen. Jag tyckte att himlen var cool så jag tog ett kort i liften.
Resturang Tusen som vi åt på både på lunchar och en kväll.
I liften på måndagen tror jag?
Jag älskar värkligen denhär bilden. Klarblå himel och ett jättefint träd.
Hoppbackarna
Min kära syster och en fin sol i bakgrunden.
Det var en väldigt fin och solig torsdag
AMANDA
Hela gänget förutom Hedda som vägrade att vara med på bild. :P
Jag och Hedda tog en god lunch på Rudolf.
Våra ben blev helt uttröttade och vi la oss och tog en vila i en svart puckelpist.
Fika på Rudolf.
Denna dag var blåsig och man fick åka skoter till ankarliftarna eftersom sittliften var stängd.
Vi har det kul på Rudolf!
Varm choklad med vispgrädde och en marabou mjölkchoklad.
Jag bjuder på en ful bild på mig men en fin bild på Hedda
Dom små tjejorna är i full fart i backen.
Veckan i Ramis var värkligen underbar.

Tårar

Min skoldag var helt förjävlig. Jag och Filippa grät och allt var alldeles kaos! Jag ville inte vara kvar i skolan med några hemska killar så jag gick hem direkt. När jag kom hem så städade jag min garderob och fixade ett tidsinställt inlägg till er. Just nu är jag hos Dina och här ska jag vara till typ halv 10. Vi har det mysigt med chips, ostbågar och lite andra grejor! Är fortfarande ledsen men Dina och alla gulliga vänner har muntrat upp mig lite. Älskar er


Påväg till hemkunskapen

Träningen igår var jätterolig. Det gick helt okej! Just nu sitter jag på bussen påväg till hemkunskapen. Idag ska jag hem direkt efter skolan och fixa några tidsinställda inlägg till er då jag åker till Falun på ett träningsläger i helgen. Vi hörs!


Svarar på lite frågor

Ja, så vart det. Det var hemskt och jag vill inte prata om det.
Nu är vi vänner
Asså jag är inte så bra på det så vi får se.
Tack så jätte mycket. Nej bilderna är tagna med min iphone 4.

Jag och Moa har känt varandra sen vi var 1, 5 år gamla. Tack och kul att du gillar min blogg. Kram

Bilder

Min skoldag har kul. Iallafall bildlektionen då vi skulle typ rita en fimlj. Jag och Filippa ritade en familj med två barn och två djur. Ja, helt normal familj asså!
Jag följde med Filippa hem och vi har typ fotat lite och bara haft det kul. Två bilder ser ni ovanför! Om drygt en timme ska vi på träning och innan det ska vi äta, byta om, göra en läxa och ett tidinställt inlägg till er när jag är på träning.

8/3-12

Jeans hollister / Tröja GinaTricot  / Linne JC

Tycker ni jag ska försöka visa mina outfits varje morgon?

Shopping med mamma

Skolan idag var chill. Slutade halv 1 då mamma kom och hämtade mig. Vi fortsatte in till stan där vi shoppade och åt sushi till lunch. Köpte massa nya fräsha kläder. Jag åt också en jättegod glasskula med smaken av stracciatella. Nu är jag hemma efter att ha varit på teater. Klockan 8 ska jag se på "Sveriges mästerkock".

Outfit 7/3-12

Jeans Crocket JC / linne JC / Kofta hollister

Top modell Sverige

Jag ingen från träningen för drygt en timme sedan. Jag är ätit en god middag och nu sitter jag framför top model Sverige med en skål med glass.


Jag är med på Annas dagens blogg

Anna har dagens blogg. Självklart är jag med. Jag är så förbannat sugen på att få flera läsa och nu är det ju en super chans. Jag har aldrig blivit länkad på en blogg med fler än 30 läsare så det skulle värkligen vara super duper roligt om jag vann. Annas blogg är grym och HÄR är en länkning.

One direction

One Direction är en killgrupp som jag började gilla för typ en månad se. Jag började gilla dom och deras låter mer och mer och nu älskar jag värkligen dom. Deras låtar är helt undebara! Harry är nog min favorit, men alla är snygga och har grym röst. Tycker ni att jag ska göra fler inlägg om vad jag gillar och så?

Ett glas smothie

Min måndag har varit som en helt vandlig måndag med matte, bibliotek, slöjd, engelska och en massa skratt. Brände mig dock på en grej på slöjden så nu har jag fått en blåsa på mitt lilla finger.

Jag och Moa har precis tagit ett glas med smothie och sen klockan 19.30 ska vi på fotboll. Yeeehoooo!

Lek & Bus

Efter träningen som gick helt okej så följde jag med Lova hem. När vi hade kommit hem och bytt om så åkte jag, Lova, Guske, Alva och Lovas Pappa Philip till ett lekland som heter Lek & Bus. Det var så himla kul! Vi gömde oss/ speonerade på Guske och Alva. Vi skrattade jätte mycket och hade super duper skoj. Nu är jag hemma och har ätit en god middag och sitter just nu och kollar på kontoret med brorsan. Väldigt bra slut på sportlovet!


Underbart fina träd

När jag såg att träden utanför var så otroligt fina blev jag bara tvungen att gå ut och fota dom lite.

OBS

Blogg.se appen så går det ju inte att ändra inlägg så jag kan inte ändra förra inlägget då bilderna blev tvärtom än vart jag la upp dom. Så den bilden med dom färdiga kakorna blev först bara så att ni vet

 


Chocolate cockies

Jag och Moa kände för att baka! Vi bestämmde oss att göra Chocolate cockies. Dom blev jättelyckade, supergoda! Den första bilden visar kakorna när dom skulle in i ugnen och den andra när dom var klara.


Foto med moa

När jag kom hem gick jag direkt hem til Moa. Vi gick ut och fotograferade lite. Jag tänkte visa er bilderna
tilde


Jag har en galen familj

Min familj är helt galen! När jag säger galen så menar jag det! Imorse gick vi upp klockan 3 för att åka till Stockholm. Vi är framme om ungefär en halvtimme. Så himla skönt. När jag kommer hem ska jag vara med Moa. Har saknat henne så mycket under lovet och alla andra vänner såklart! Så vi har en del att prata om. Jag har ju lovat er att jag ska berätta om mitt sportlov, dag för dag med bilder och bokstavligt så det ska jag fixa! Vet bara inte när! Bloggar mer senare på dagen! Här får ni en bild av mitt sportlov!


RSS 2.0